Sunday, 17 November 2013

Year End Holidayyyy ;D



As all student wish , cuti dah hoi . Dengar dak , cuti . CUTI , paham dak ? heee  ;D Happy Holiday semuaaa . Pilih lah vacation menarik nak bercuti . Abah aku rancang nak pi Kelantan Terengganu je . Haihh . Takpa takpa . Yang penting , bersyukur . Haha . Dari awal cuti sampai sekarang , Hari Ahad tak bukak lagi buku . Tengok fizik ja . Tuu pun tengok ja . Taktau masuk apa ka dak . Tengok saja. Ulang , TENGOK . Hebatt . Macam ni lah calon SPM 2014 . Tak sedar lagi dengan ranking tah apa apa . Nak tau dak ranking berapa ? Fuyoo . Malu bhai . Maluuu . 6382/10132 . Teruk teruk . Maluuu . Oh my , apa lah yang aku belajar selama setahun huuu .

Mak setori sikit pasai last last days at SAINA . After PAT , terus ja rasa macam habes SPM dah . Kemas buku masuk kotak siap . Gila hebat budak budak SAINA . Sebab tu result kami gempak . Puih puih . Perasan tahap . Hee :P Hari hari selepas exam di SAINA sangat lah bosan . Rutin , pegi sekolah , lepak lepak , makan daging , tidur , turun ubk , online , balik , makan kat dm , pi prep , tidur , sembang , kacau orang , balik , riadah , kira cacing , masuk , makan malam , surau , prep malam , lepak , makan , tidur , potluck , balik dom , almulk , sembang , lenaaa . Langsung tak berfaedah . Pheww . Dok rasa hebat dah jadi ceni ahh . Mampus mampus .

novel novel

panahan novel , senyum senyum

bingooooo .


done kemas bukuuu

semua yang dibawaaa pulang


Seminggu . Tak bertegur sapa dengan Eman . Angin khabarnyaa . Dua dua tarik mukaa . Dia ada kawan baruu . Ramai kawan baru dia . Jumpa punn renyih ja . Renyih macam tak mau bagi jaa . Makan dalam tau dak . Perancangan aku dengan Farrah macam macam dah . Malas contact lahh cuti n , buat taktau je kat dia . Tapi , kesian . merayu bagai . Ohh . Sedih aku tengok . Bole malam tu dia panggil kami , ingat nak sembang ka apa , dia suruh kami ja xplain apa yang kami buat sepanjang hari tuu . Dan yang paling sakit hatinya tangan dia bolee dok main kiub . Main kuib wehh . Sakit hati kot . Kalau aku tak pikiaq dia kawan aku , dah lama aku ambik lempar buang kiub tuu . Sakit hati kot . Rasa dok sembang ngan hantu ja sebab dia dok fokus kat kiub tuu . Nampak la kiub lagi penting . Kami sampingan jaaa . Untung ah . Kawan baruuuu . Tahniah :D

Aku nak tengok ulangan MaharajaLawak Mega . kbyee . Love you readers . Jangan lupoo folow . pHewww ;D

Friday, 18 October 2013

Lies :(


Woooo . Berkenalan tak sampai setahun kot . 2 bulan ja baru . tapi jodoh kami untuk terus berkawan tak panjang . Aku respect hang sebagai kawan . Aku sayang hang sebagai kawan . Seriously , aku gembira bila aku dapat kawan ngan hang . Aku rasa macam hang adalah kawan yang baik yang pernah aku ada di sbp .Hang ada ja time aku perlu , dengaq semua masalah aku . Serious , you're the bestfrienddd ever . Mungkin aku dah sayang hang not like friend but more than that . Aku caring gila dengan hangg . So , susah la aku nak percaya apa yang orang kata pasal hang . So , now . I can't trust you anymore . Cukup dengan drama yang hang buat . Dengan alasan yang selalu hang bagi . Im sick with your attiude . Aku sayang relationship kita sebagai kawan tapi aku bukanlah seorang yang penyabar . Serious , bukan senang nak lupa hang , nak lupa apa yang hang buat . Aku ada untuk hang selalu tapi ? I hate this situation.

Maybe orang kata aku gedik coz nangis pasai lelaki tapi try hampa yang ada di tempat aku . Dia sweet talker , sangat caring , ayat manehh tahap . Tuptup , aku ditipu . Tipu hidup hidup wehh . Memang betoi lahh orang kata depa semua geng tu tak bolee pakai . hanya nak permainkan kita ; perempuan . Tapi , aku tak percaya time tu sebab aku tengah indah dibuai hidup dengan hang . Aku dah malas nak baik baik dengan hang . maas nak otp , nak text , chat and tweet segala bagai . hang bukan seorang ja kawan aku ramai lagi . Tapi , hang special . Mintak mintak aku dapat jauhkan perasaan sayang aku kat hang . Menyakitkan sangat sayang :(

Aku patut tau tak semua aku bole percaya . You treats me like Im a toy . Aku dah block hang di facebook . tapi instag and tweet aku still follow . Aku still save phone numbe . Ada lagi peluang untuk aku baik dengan hang tapi takkan sama sperti dulu . Aku cuba keluarkan hang slow slow dari hati aku . Aku bodo pi sayang hang . Tak reti hargai . Hang tak pernah nampak sayang tuu sebab hang hanya gunakan aku . Terima kasih kawan . Aku mengerti sikap hang sekarang . Aku ingat hang lain dari kawan hang yang lain sebab hang nampak macam baik padahal sama ja semuaaaaa . Mungkin ini jalan yang Allah tunjuk kat aku . Aku masih belum cukup matang untuk pikir benda tu .

Kesilapan aku sayang hang . Kesilapan aku kenai hang . Kesilapan aku percaya hang . Bukan senang nak buang rasa ayang tapi takpa aku try . Untuk hang , maafan kesalahan aku selama aku berkawan dengan hang . Aku selalu call tak tepat masa . Maaf ! Aku sekalu gelakkan hang . Maafkan semuaaa loyar burok akuu . Aku mohon , jangan buat perempuan laen macam hang layan aku . Nanti hang hilang kepercayaan daripada semua orang . Jadilahh orang yang berguna . Hang kawan terbaik^^ Sorry for long missed call , I can;t answers . I had temper . Sorry . Bila aku dah baik , maybee aku angkat . Kita bole lagi jadi kawan tapi tak semesra dulu , tak serapat dulu dan aku tak sayang hang sesayang aku sayang hang dulu . Lets bygone be bygone . Terima kasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! #Bale