Saturday, 29 November 2014

Inilah kemerdekaan yang sebenar :)


FREEDOM :D

Hello . Long time not see my lovely blog . Ahh ! Aku dah bebas . Bebas ? HAAAA bebas dari SPM la wehh . Gila ah . Tak sangka betul aku dak nak dekat 18 thn . Phewwww . Semoga aku mendapat kejayaan yang diinginkan . Amin :)

TAPI
Aku kena tinggal highschool laaaaaa . Kena tinggal kawan kawan . Eh , sahabat . 

Kau ada dikala ku suka , dikala kuduka ..........................

Ntah , berat ah nak terima semua ni . Nanti aku dah takda kawan nak lepak , makan sama sama , jejalan sama sama , buat benda jahat sama sama , Terima kasih ah geng sebab selalu ada dengan aku . Aku jahat ke , aku huduh ke semua hampa terima . Wehhhhh , rindu *tears

Nanti kan , bila dah bawa haluan masing masing ni kan , jangan la lupa aku . aku tak pernah lupa hampa . aku sayang gila kat hampa . Sebab aku takda orang lain nak luah semua isi hati aku ni . Hampa je la yang tau aku suka apa , aku ni perangai macam mana , aku suka siapa , aku suka mandi pukul berapa , aku ni cantik ke tidak kahkahakahakah :D Seriussss , nanti aku akan rindu hampa . Walaupun harini dah lima hari tk jumpa , dup dup dup , rinduuuuuuuuuuuu :'(

Dear SMKASIAN , 
Jangan pernah ingat aku lupa hampa . Acehhh , ayat macam suwet gila . Haha betullah . Mana ada lupa , walaupun kita jarang contact each other , tapi tkpa . Rindu kita ada dalam setiap doa masing masing kan . Hm , bila nak gather lagi ? tengok hampa buat lawatan , aku teringat macam mana aku handle lawatan time form 2 and form 3 . Ahhh , rindu . Banyak kenangan kita buat sama sama . Haih , hampa la yang tau aku suka Faiz Saimi dulu kan . Huuuuuu . Tapi sekarang tkda ah . Dia layak untuk orang lain . Acewahhh . Sadis :'( Nanti kita gather dekat AJM okayyyy . Konfem dulu baru boleeeeee . Jangan lupa aku tauu . Whatsapp Wechat ada nak in touch . Whehehehe :)AKu rindu time form 2 belajar sejarah dengan cikgu Nazar , sapa tak bole jawab kena rotan . Perghhh , sakit sebab aku pun  pernah kena . AKu ingat aktiviti lepas PMR , yang perkhemahan tu . Rinduuu . Rindu malam kebudayaan malam tu . Macam apa lagi . Aku rindu first time masuk form 4 . Lelaki kelas Khaldun 10 orang ja . Haihh , lawak bila perempuan menguasai . Aku rindu time kelas anjal time PMR . Lari laju laju nak cup tempat belakang . Peh . Rindu nak main netball then jerit jerit sampai laki laki usha pelik . Huuuu , janju kita menang netball sampai daerah kan . Phewwww . Aku rindu nak usha orang kat DM . Rindu nak bangun pukul 10 time weekend jumaat. Rindu nak dengaq badar mai kejut sejadah pakai ketuk hanger kat katil . Geram . Tapi tu la memoryyy . And aku akan dorm 18 dengan jamuan yang ohsem time form3 and kak effah yang ada untuk dengar story mory aku yang tah apa apa . KahkahKaha . Rinduuuuuuuuuuuuuu ;)

SAINARIAN ,
first aku masuk , aku kenal chop . Alahai comel . Walaweh , sumpah aku ingat aku macam patung first masuk . Tapi masuk dua minggu ja , aku dah bole hingaq hingaq . AKu bersyukur aku dilahirkan untuk ditetapkan dalam Merbau . Bila naik form 5 , muncul assabiah . Tah , aku tak suka benda tu . Okay . maybe our fault . Aku harap friendship kita tak pernah kenal assabiah . Tah aku sayang semua . Dari first kelas aku masuk , 4 Excelllent sampai 5 Noble  . Semua the best ! Tah , aku rindu . Aku rindu jamuan merapu 4E . Aku rindu jamuan 5N yang penuh sarat dengan cerita merapu . AKu rindu time kelas BM cikgu Shahrul yang selalu kantoikan aku dengan Haniff . Dan 5N lah aku start staring at someone . Puii , gedik . Haha Taktahu pulak minat main main dia jadi melekat Kahkahkah . Tapi dia bukan macam orang lain . Haihh , this first love , InshaAllah . Dear semua aspuri , aku sayang hampa . Terima kasih sebab ada untuk aku . Time aku sedih , gembira semua adaaaa Thanks my cutie teacher , Qurratu Aini and our beloved mama , Cik Lidyawani . Haha Kenangan 16 Nov 2014 , handphone kita kena KONGSI dengan warden . Haihh , tak boleh lupa lahhh . May Allah give us time to meet again . Hope our friendship last lasting :)


Kawan kawan , Ingat . Walaupun aku takda kat sisi hampa , hampa selalu ada dalam doa aku . Untuk kawan yang rapat dengan aku kat SAINA esp boys macam arif ikhwan , che up , paan , sam , humam dan syafiq dan lain lain ,,,, jaga la rahsia aku tu baik baik . Hahahaha hampa macam tak kenal ja perangai aku macam mana . Aku harap hampa tk rasa aku bosan . Aku memang annoying sikit pun . Aku bukan jahat cuma nakal ja . Pehhh , Thanks weh untuk semuaaaa . 

1 comment: