Friday, 29 June 2012

HIJAU Juara !



Hello . Saya kembali seteelah lama tak update blog nhe . Rindu dah lha nhe . Hehew :) Sinie juz nak cita hal sukan sekolah . Dah dua minggu dah lepas . Syok ta maw-II aeh . Haha . Hijau still juara . Haha . Nie lhaa muka orangg atlet . Hehe . Kadang-kadang nak perasan . Hehe . Saya juz dapat 1 emas n 1 gangsa ja . Juz masok 200m ngn 4x100 ja . Atlet tera tuu pon buleh kan . Haha . Meh tengok gambaq kami sukan ramai-ramai nahh. Syok oww ! :) jangan yang ada jealous dengan kami nahh . Haha . :)


Friday, 8 June 2012

The End



Haha . Holiday dah end dah . Sekarang bukan lagie masa aku nak maen-II . Keh3 . Aku nak Pmr derr . Lupa ka ? - - ' Hewhew . Mesti aku akan rinduu semua laman sesawang akuu kat internet nhe . Aku tatget nak stop sat online fesbuk n updates blog n follow tweet . Penat ! Lagipons , x faedah lhaa . Study lagie beshh kan ? Owhh , yeahhhh ! :) Haha . Cuti nih aku buwad paa ? Fuhh ! Jangan tanya . Online , then makan + tidoq ! Keh3 , terbaekk kan akuh ! Haha . Esok pi sekolah cup ! siap nak pinjam homework orangg .


Adoihh , maluu lhaa plak nak pi sekolah esok . Belog omei aku nnty msty jadie bualan *winkwinkwink* #perasan terowk# Haha. Huwaa ! Homework ! Buleh gila aku pikir homework . Terbaekk <3 . Kahkahkah .
Alang-II esok nak sekolah , buleh online fesbuk lama-II malam nieh . Hewhew :D Sudah , aku dah merapus dah nhe . No idea . Online jum ! Tata :)) Lots of love _ AYIZ

Monday, 4 June 2012

Exploded With Joy :)



Oke , aku gembira tak terkira dalam beberapa hari nhe . Bukan sebab homework siap ke apa . Tapi mesej aku kepada yang tersayang dibalas dan dilayan . Aduss ! Tak sia-sia aku buadd karangan panjang-panjang bagie kat dia . Sumpah ! Syok gila arr aku . Kehkehkeh :D . Tapi malas arr nak lebih-lebih . Nanti ta pasai-pasai aku kena aim balek . Tuu bukan balak aku yang kekal , tuu yang orang laen minat . Aku unn minat , tapie aku minat lamnat sikit pada budak yang minat dia macam nak meroyan nhe . Haha . Aku macam nak pi sekolah nanti nak senyum hingga ke telingan jaa kat dia . Hehew . Aku thank gila kat dia sebab sudi reply mesej aku yang aku waktu tuu memang cam nak call cakap terus terang jaa kat dia . Kehkehkeh :D

Aku rancang bila aku dah buad blog baru nhe aku dah tamaw cakap pasal dia lagie . Tapi hati nie selalu jaa nak luah pasal dia dalam blog nie . Maybe dah sayang dia tahap cipan dah kodd . Hehew . Bukan apa aku tak nak terus terang ngan dia , tapie kami budak sekolah agama . kena jaga imej . Title agama tapi tak kan kapel n buadd benda-benda sosial kodd . Kena jaga maruah dan nama baek sekolah . Ehemmm , bilaa masa aku bela sekolah nhe ? Alaaa , bukan rugi unn bela sekolah . Baek apa . Haha . Tapi aku janji pada diri aku , aku takkan upload apa-apa gambaq yang melambangkan buah hati saya . Takkan . Takkan pernah dah . Truly statement nhe . Bukan main-main . Haha . Thats all , TQ :)