Saturday, 19 January 2013

NEW YEAR EVE

Assalamualaikummm ... Fuhh . Fuhh . Fuhh . Berhabuk dh blog aku nhe . Lama gila tahap cipan aku tak hapdated belog chantek plus ohsemm aku nhe . Cewahh~ Masok bakul angkat sendiri tuu . Hehew . Nak story morie yang mana satu dulu nie . Haa , aku kan ex candidate PMR . Mentang-mentang lahh dah masok form 4 , sebut ex candidate uhh . Tak tahan ehh . Bajet upper form terlebih dah lettuw . Huhu . Nhe nak gtaw psal result . Haha . ALHAMDULILAH . Straight A . Bukan 8 , 9 nahh . I ambil arab . Jangan jelly taw coz I belajar bahasa syurga . Kau ada ? Cewahh , menunjuk uhh . Rezeki dari Allah . 9a . Aku tak pernah dapat . First time . Syukur gilagila arr .Banyak jugak kawan-kawan aku yang dapat 9A . Alhamdulilah . SMKAS famous lahh . Bangga satt :D

Then , cakap pasal cuti . 2 bulan cekk oii . Tak puaihh aihh . Haha . Maw nak puaihh , asyk tgk cita korea jaa . Haha . Dalam cuti nie , macam macam terjadi . Aku dah baik dengan semua orang yang aku dah gadoh dalam tahun 2012 . Cewahh . Tuu aku semangat nak pii tahun 2013 tuu . Aku dah baek ngn semua orang yang aku cari pasal and tak suka tegur sapa ngn aku . Kira pa akuu , asai depa tak dendam kat aku dah lahh . Takuit aih jenis dendam gituu . Haha . Nak gitaw lahh dah baik ngan Shauqi . Huhu . Tapi masih malu malu ayam gituu . over malu kot . Bukan senang nak cakap ngan dia . memang imposible kalaw boleh cakap ngn dia . malu :*

Pasal kawan . Haha . Kesian dekat kawan kita taw . After break dengan boyprengg yang ala ala retis gituu , kena selambak lagie dugaan kat dia . Kawan baik dia dari sekolah rendah dia pulak dok pii tabur fitnah kat dia . Ishh ! KEsian lahh . Yang ex boyfren dia tuu pii suka kat kwn baik dia yg dok tabuq fitnah tuu . Ishh ! Memang betoi dunia tuu macam roda . Sat yang nuu , sat yang niee . Ambil perempuan cam tukar baju uhh . Hebat kamo laki . Insan terhebat lahh . Yang perempuan pulak lah yang kena dok nanges hampir setiap harii . Ishh ! Sakit hati aku orang buat kawan aku macam tuu . Break ja lahh , toksah dok cari pasai lain . Dah betoi hang rokok , pikiaq kawan aku suka laki yang rokok ka ? Pompuan bodo pon belom tntu suka laki rokok . Ishh ! berubah lahh :')

Dah masok 2013 nie , dah tadak senior yang boleh dok kongsi rahsia and mengadu masalah masalah kat dia .Dia keluaq dah . Huaaaaaaaaaaaa :( Sedih oww . Rinduu kak effah comeii . Tapii nak contact dia la nie pon jarang  . dia busy  amek lesen . Takpa , saya faham . Banyak story nak gitaw . Kami memang pulonn cikit . Stop nahh . Haha . Kami memang cam niee . Huhu . Nanti kita gayott nahh . Haiyebiu sis omell .

And last , ada azam untuk tahun baru 2013 :-

  • sembahyang cukup 5 waktu
  • solat dhuha jika ada peluang
  • diet bagi turun hingga stabil
  • tak maw tinggi dah . stop tera nie
  • belajar bagi elok-2 and always study smart
  • try to love with biology
  • never ever getting back together with him
  • no more couple
  • title single hingga jumpak jodoh
  • maintain reputasi dalam kelas
  • stop sleep in class
  • perbanyakkan perkara sunat
  • baca mathurat setiap hari
  • always doa
  • jangan lupa kawan
  • doa kat makayah
  • maintain your beauty
  • jangan ozer pulon + gediks
Haha . Azam macam nak pii beli senarai kat supermarket uh . 

my beloved senior . heartsdeepdeep :*

 nota SEJ tingkatan 4
result :) Bukan riak , bukti :D
with friends straight A :D
muka xcited nak balek hostel . (Y)


No comments:

Post a Comment