Friday, 10 August 2012

Too Much Ego will KILL your Talent :)

Hangg punya ego , aku sengsara . Huh ! Macam peribahasa lembu punya susu , sapi dapat nama . Haha . Soo , ego hangg tinggi la sayangs . Tolong weh , aku rindu hang yang dulu . Ego pa sangat . Aku tak lari pi kat orang laen aeh . Hang ja yang aku ada . Aku sayang hangg sorang ja . Siyezz , setia aku hangg untuk hang ja . Tulung wehh , aku nak hangg yang dulu . Nice to be you . Huhu . Ang memang nak uji aku cam ni ka ? Jangan marah kalaw aku amek jalan nak patah balik pada yang lama . Dia still nanak aku . Hang ? Uji aku macam buwad experiment tuu . Percaya penting bila kita dalam keadaan cam ni . Aku tak maw yang dulu . Aku nak hang jaa . Yang dulu tuu , kawan jaa . Just friend sayang oi . Please , faham laa . Dah kering air mata aku nak nangis kat hangg . Mcam orang bodoh laa plak aku dok menangis kat lelaki . Tapi tengok laa , aku sayang hang gila taw dak . hang still takmaw caya . Awat hang jadi lagu nih , hah ? Paham perasaan aku buleh dak . Pompuan nih kalaw hang balas mesej dia dengan ' :) ' pons , dia dah buleh senyum sampai telinga dah sebab dia taw hang still nak kirim kat dia dengan senyuman tu . Tapi aku , apa yang aku dapat , aku cuma dapat ' this is the voicemailbox for the number _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ . Err ! Syen ouhh . Tak pa , naseb saja kita nak exam PMR lagie . Aku malaih nak serabut pala otak kau dok pikiaq pasai hanngg . Sayang aku kat hang still berjebah . Sorry ! Putus pon putus laa . Aku redha . Jila hang jodoh terbaek aku ,  mesty kita akan juma lagie satu hari nanti . haha . Sorry ar noh ! Love you forever , sayangs . Huhu :) Aku bagie lagu nie kat hang . Dengaq elok2 . Paham laa lagu nie . Aku lepas hang dengan terpaksa .  Engat tuu . ILY MNFAFS

CINTA TERLARANG - KANGEN BAND :)


Cinta dengarkanlah ku ingin mendengar suaramu
Nyanyikan lagu-laguku bila kau rindukan aku
Cinta relakanlah akhiri cerita tentang kita
Ku tahu berat bagimu untuk melupakan aku


* ku minta kepadamu jangan keluar malam ini
Karena ku tak akan menemuimu
Ku minta kepadamu jangan keluar malam ini


Reff:
Sesungguhnya kasih sayangku tiada batas
Namun secepatnya engkau harus ku lepas
Selagi engkau berdiri dan kau bernafas
Lekaslah pergi agar engkau pun terbebas


Sesungguhnya engkaulah makhluk yang ku sayang
Tetapi cinta kita ini cinta terlarang
Ku harapkan agar engkau cepat menghilang
Dan jangan lagi kau datang


Cinta relakanlah akhiri cerita tentang kita
Ku tahu berat bagimu untuk melupakan aku


Repeat *

Repeat reff

Sesungguhnya engkaulah makhluk yang ku sayang
Tetapi cinta kita ini cinta terlarang
Ku harapkan agar engkau cepat menghilang
Dan jangan lagi kau datang



No comments:

Post a Comment