Friday, 31 May 2013

Welcome June :)








Alooohaaaaaaa ! Ngeh-3 . Goooooooooooooddddddddddbyeeeeeeeeeeeee May ! Welcome Juneeeee :D Have a nice month darl . Ngeee~ Haha ^^ Story telling ~ Bulan May , perhhhh ! bulan yang paling ohsemmmmm dalam hidup aku ! Ngeee . Masalah saja dalam bulan niee . Masalah dengan kawan , senior , crush and most is him . Ngoksss ! Banyak gila ah . First pasai kawan , err . Malas ah . Masalah biasa-2 ja pon , aku ja take serious benda tuu . Gedik kan aku ? Pehh , kesah la . Aku sayang kawan aku , tuu aku take serious walaupon benda tuu kecik ja . Ngeh-3 . Mood gedik mai dah :) haha ^^

Then , Seniorrrrrr ! Wohoaaaaa . Nightmare lewlssss . Public sangat cakap kat sini . Tahh . Meluat ah . Lantak kat dia ah . Nak aim aku lagie kah ? Ngee~ Mesty jealous ngan aku kan . Aku LEBIH tinggi dan LEBIH cantik dari dia . Hey you , shorter ! Bersyukurlah aku follow hang balek sebab tu hang boleh stalk aku . Naseb aku ni kind hearted tau , aku tak block teruss . Bersyukur lah wehhh . kalau dah muka macam tuu , terimalahh . Toksah dok jealous sangat lahh . Meluat aku tengok . Aku newbie lagie , malas ah nak carik pasal lebih-2 kat situu . Ngek la kau short ! Bersyukurlahh jugak coz Allah bagie hang pandai , kaya tapii mulut jahat gilaa . Fitnah . Putar belit story . Ngee ! Sepak jugak aku ketot tuu . baran niee XD . Mintak maaf nohh kalaw jumpak kat sekolah tak senyum , ntah . Tengok muka hang terus mood berubah jadik nak marah . Padan muka . Sapa suroh carik pasal . Huh !

And last but not least , to awak :
Sudahlahh . Aku dah boleh menerima kenyataan tuu . Aku tahu x sampai jodoh lagi kan ? Takpa . Tolong faham saya .Selama nie , boleh ja awak paham saya , give permission for me to live in peace life without thinking of you again and again . And thanks for everything . Every little things , tak kira nasehat , jenaka yang awak bagi . I'm appreciate that guy ! And Iwant you to know , Aku bahagia dapat mengenali hang ! Serious talk . Terima kasih :)

Bulan Juneeeeeeeeeeeeee ! Haha^^ Aku cuba untuk melupakan semua masalah yang aku hadapi . Masalah yang asyik membelenggu diri . Stop untuk semuaa . Berubah untuk tidak lagi buat benda yang tak pikiaq panjang . Tak nak timbul masalah lagi . Aku hope hampa paham . memang bukan senang untuk memahami diri aku , aku pon x paham dengan diri aku . Kadang-kadang ok , kadang-kadang macam nak pegii bunoh ja semua orang . Agaga XD Apalahh aku nie~ Sentiasa support and give me strength . I want to be STRONGER XD

No comments:

Post a Comment